Välkommen till Elektroskandia Industri.

Sveriges ledande distributör av automation och industriförnödenheter. Vår personal har gedigen teknisk kompetens och djup kunskap inom området Automation. Förutom att erbjuda intelligenta och optimala produkter anpassade för varandra, sätter våra logistiklösningar nivån i branschen.

Din partner för ökad effektivitet

Se våra automationsprodukter här.

Siemens

Siemens är ett globalt teknikföretag som har stått för teknisk spetskompetens, innovation, kvalitet och tillförlitlighet i mer än 170 år.  

Fokusområden är kraftproduktion och distribution, intelligent infrastruktur för byggnader, energisystem samt automatisering och digitalisering inom process- och tillverkningsindustrin.  

Se Siemens produktutbud här 

Talking Digital Industries PODCAST 

Skanna QR-koden med din mobila enhet för att lyssna på podcast 

Lyssna på Siemens PODCAST här 

ABB är ledande inom kraft-, installation- och automationsteknik 

Digitala och anslutna innovationer som förbättrar tillförlitligheten och effektiviteten för elinstallationen inom många områden.  

I ABB:s sortiment finner du bland annat välkända serier som free@home, Jussi, Impressivo som är produkter för en enklare elinstallation. 

Se ABB´s produktutbud här 

Schneider Electric

Schneider Electric’s syfte är att ge alla möjlighet att göra det mesta av vår energi och våra resurser som gynnar utveckling och hållbarhet för alla. Vi ser till att Life Is On.

Ett globalt företag med stark lokal närvaro, som förespråkar öppna standarder och som driver digital transformation i allt från hem & byggnader till datacenter & industrier. 

Se Schneider Electric´s produktutbud här 

Phoenix Contact – Lösningar för framtiden 

Med ledande anslutnings- och automationsteknik skapar vi lösningar för morgondagens värld tillsammans med kunder och partners. Var än den behövs – i infrastrukturen, E-mobility, för rent vatten, förnyelsebar energi och intelligenta försörjningsnät eller för energieffektiv maskin- och anläggningsbyggnad. 

Se Phoenix produktutbud här 

Bilkoncern satsar på hållbarhet

Bilkoncern satsar på hållbarhet

Inom Tage Rejmes Bil AB har man stort fokus på hållbarhet och företagets ambition är att ha anläggningar som är ledande inom miljöområdet i motorbranschen. Energibesparingar står högt på agendan och Rejmes byter därför successivt till LED-belysning i lokalerna. Senast...

läs mer
Innovativt plaståtervinningsföretag expanderar

Innovativt plaståtervinningsföretag expanderar

I Korsberga, söder om Vetlanda, ligger Reviva Plastics AB, ett företag som nu bygger ut verksamheten med tre nya produktionslinjer. Företaget återvinner lantbruksplast som efter en process blir till högkvalitativ granulatråvara, för återanvändning i nya plastmaterial....

läs mer
Snabba ryck vid återuppbyggnaden av Polarbröd

Snabba ryck vid återuppbyggnaden av Polarbröd

Natten till den 24 augusti började Polarbröds bageri i Älvsbyn att brinna och dagen efter var det bara aska kvar av anläggningen. Men redan morgonen efter kunde Polarbröds Koncern-vd Karin Bodin ge besked om att bageriet skulle byggas upp igen och ett febrilt arbete...

läs mer
Armaturer från Cebe lyser upp Torpa kretsloppspark

Armaturer från Cebe lyser upp Torpa kretsloppspark

När nya Torpa kretsloppspark i Vänersborg skulle byggas ville man hitta en bra och kostnadseffektiv utomhusbelysning för det 28 000 kvadratmeter stora området. Elektroskandia projekterade och levererade en komplett lösning med armaturer från Cebe. Torpa kretsloppspark...

läs mer